11 Ağustos 2008 Pazartesi

Her Telden İstanbul Konserleri

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı, Ağustos ayında “2010’a Gider İken Her Telden” adıyla düzenleyeceği ücretsiz Yaz Konserleri ile İstanbul’un dört bir yanında festival havası estirirken, 2010 yılı etkinliklerinin de başladığını duyurmayı amaçlıyor.

As Istanbul is choosen as the European Capital of Culture for 2010, the agency is organizing free summer concerts in different areas of İstanbul to announce that the activities have started for 2010. Summer concerts will be performed between 7-31 August and they will be performed on streets or open areas.

For all programme




Klasik batı müziğinden Türk sanat müziğine, halk müziğinden caza, Balkanlardan Anadolu’ya müziğin tüm renklerini, kültürün zenginliğini sokaklara taşıyacak olan “2010’a Gider İken Her Telden” adlı konser dizisi, 7–31 Ağustos 2008 tarihleri arasında gerçekleşecek.

7 Ağustos günü Ortaköy İskelesi’nde başlayacak Yaz Konserleri, Sarıyer İskelesi’nden Zeytinburnu’na, Kartal’dan Bayrampaşa Şehir Parkı’na pek çok farklı mekânda İstanbulluları müziğe doyuracak.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti tarafından düzenlenen konserler, İlhan Erşahin, Kerem Görsev, Neşet Ertaş, Cemal Reşit Rey İstanbul Senfoni Orkestrası, Selim Sesler gibi tanınmış sanatçı ve toplulukların performanslarına sahne olacak.

Program için buraya

Daha fazla detay için buraya

Hiç yorum yok: