23 Ağustos 2008 Cumartesi

MAMMA MIA!



Bütün dünyada 30 milyondan fazla seyirci tarafından izlenen MAMMA MIA! GARANTİ BANKASI’nın sponsorluğunda, BKM ve İKSV’nin organizasyonu ile Ekim ayında İstanbul’da olacak. Gösterildiği tüm ülkelerde haftalar sonrasına bilet bulunabilen bu görkemli müzikalin biletleri satışta.

MAMMA MIA! one of the world famous dance show is coming to Istanbul. Show is going to be performed on 7th of October at Istanbul Gosteri Merkezi.


Sanatseverler 7 Ekim’de İstanbul Gösteri Merkezi’nde (eski Mydonose Showland) başlayacak gösterinin biletlerine, GARANTİ BANKASI’nın kredi kartlarından herhangi birine sahip olanlar biletlerini %20 indirimli alabilecekler.

Aynı anda 10 farklı şehirde sahneye çıkan ve tüm şehirlerde kapalı gişe oynayan dev müzikal MAMMA MIA! WOW otellerinin konaklama sponsorluğunda perdesini 2 hafta boyunca İstanbul’da açacak. Dünyanın en neşeli, en eğlenceli, en coşkulu müzikali tüm görkemiyle İstanbul’da sanatseverlerle buluşacak.

Seyirciyi ilk şarkısından itibaren coşkusuyla ayağa kaldıran, 2 saati aşkın bir süre boyunca, neşesi ile bambaşka bir dünyaya taşıyan MAMMA MIA! tüm dünyada eleştirmenlerin bir numarası olmayı sürdürüyor.




1999 yılından bu yana, 170’den fazla şehirde gösteri yapan, gittiği her yerde manşetlerden inmeyen MAMMA MIA!, her akşam yaklaşık 17.000 seyirci karşısına çıkıyor. MAMMA MIA!, Broadway’de tüm zamanların en çok hasılat yapan gösterisi unvanını elinde bulunduruyor.

Tüm dünyada 350 milyon albüm satmış ABBA grubunun şarkıları ile hazırlanan MAMMA MIA! Müzikali, Londra’daki gösterimin ardından hızla büyüdü ve şu anda İngilizce dışında, Almanca, Rusça, İspanyolca, Japonca ve İskandinav dillerinde her akşam dünyanın farklı şehirlerinde perdesini açmaya devam ediyor.

BİR GELİN, ÜÇ BABA! MAMMA MIA!

Masmavi bir Akdeniz hikayesini sahneye taşıyan müzikal, düğün hazırlığı yapan bir genç kızın babasını bulma hikayesi! ABBA’nın hit olmuş şarkılarıyla anlatılan bir müzikal!

Yorumlar / Reviews (ingilizce)

Mama Mia! Mama Mia!, The Worst Show Ever

Mamma Mia! Reviews


Gösteri saatleri :
07 Ekim 2008 Salı - Saat:21.00
08 Ekim 2008 Çarşamba - Saat:21.00
09 Ekim 2008 Perşembe - Saat:21.00
11 Ekim 2008 Cumartesi - Saat:15.00
12 Ekim 2008 Pazar - Saat:14.30
12 Ekim 2008 Pazar - Saat:20.00

- Tüm Garanti Kredi Kartlarına %20 İndirim uygulanmaktadır.
- IKSD Üyelerine %20 indirim Sadece Perakende Satıs Noktaları ve Çağrı Merkezimizden yapılmaktadır.
- 6 Yaşından kücükler giremez. 6 Yaşından büyükler bilete tabidir.
- Etkinik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. sokmak yasaktır.

Biletler için

Hiç yorum yok: